Dobrodošli u Auto Servis i Šlep službu Niš GOCI

Ukratko o našoj kompaniji

Auto servis i Šlep služba Niš – GOCI osnovana je 2006. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi konstantim usavršavanjem auto servisnih usluga i usluga specijalizovanog šlepovanja putničkih vozila, kamiona, šlepera, autobusa itd.

Auto servis raspolaže kompletnim asortimanom uslugama održavanja Vašeg vozila kao što su mali i veliki servis, servisiranje i zamena i svih auto delova, auto dijagnostika za sva vozila, reglaža trapa, servis i punjenje auto klima i ostale prateće usluge servisiranja Vašeg četvorotočkaša.

Auto servis sa velikim iskustvom i mogućnostima.

EVROPSKI NIVO USLUGA & PROFESIONALNI PRISTUP

Savremenom opremom i kadrovima osposobljeni smo da obavimo širok spektar poslova vezane za: auto mehaniku, elektroniku, elektriku, servis i popravku auto klima i centriranje trapa, sve za putnička i komercijalna vozila. Raspolažemo sa nekoliko radnih mesta opremljenim dizalicama i alatom. Predložićemo Vam najbolja rešenja za vaše automobile.

Kod servisiranje i održavanje vozila koristimo originalne delove, kao i originalne alate i opremu tokom obavljanja redovnih servisa i manjih opravki.

Auto Servis GOCI daje garanciju za kvalitet obavljenih radova.

* Za korisnike mobilnih dodirnite broj za poziv.

* Za korisnike mobilnih dodirnite broj za poziv.

Šlep služba Niš - GOCI

Partner na koga možete uvek računati
Deceniju i po gradimo poverenje

Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Pogledajte našu galeriju intervencija sa terena

Foto Galerija

Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Na raspolaganju non-stop 24/7/365

Mi poštujemo vaše vreme.

Naša vozila odmah kreću ka vama!

Auto servis i Šlep služba Niš – GOCI čini jedan predusretljiv i profesionalan tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom. Posedujemo maksimalnu fleksibilnost kako u intervencijama na putu tako i u poslovanju. Usluge Auto servisa i Šlep službe Niš – GOCI su vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini – non-stop. Možete se uvek osloniti na našu efikasnost i brz dolazak na Vašu lokaciju bilo da je u pitanju vaš privatni automobil, kamion, šleper, autobus ili neko drugo motorno vozilo, nemojte razmišljati dvaput, odmah nas pozovite na telefon +381 62 776-026 i naš tim će u najkraćem mogućem roku izaći na teren.

Auto servis i Šlep služba Niš – GOCI je pouzdana kompanija koja savesno obavlja svoje postavljene ciljeve i zadatke više skoro 16 godina. Od samog početka poslovanja pa do danas kompanija evidentira intenzivan rast i modernizaciju voznog parka kao i spektra usluga koje nudimo. Posedujemo vozni park koji danas može odgovoriti i najvećim izazovima na putu koje mogu da snađu svakog vozača. Jedan od glavnih ciljeva jeste i širenje poslovanja kao i ulaganje u specijalna vozila koja zadovoljavaju Evropske i svetske standarde i tržišne potrebe.

Šlep služba Niš - GOCI

Zašto da izaberete
našu šlep službu?

Nudimo brzo i profesionalno usluge profesionalne šlep službe za sve vrste vozila, kamiona, šlepera, autobusa, cisterni u zemlji i inostranstvu.

Najpovoljnija šlep služba u Nišu i Srbiji

Najpovoljnije i najpouzdanije šlepanje vozila u Nišu i Srbiji

Profesionalnost iznad svega

Profesionalne usluge šlepanja za sve vrste vozila do 60 tona

Za najkraće moguće vreme dolazimo na Vašu lokaciju

Poštujemo Vaše vreme.

Vršimo šlepanje kako u Srbiji tako i inostranstvu

Fleksibilni u poslovanju i spremni da odgovrimo svim izazovima.

Veliko vozni park specijalizovan za najzahtevnije izvlačenje i šlepanje

Posedujemo profesionalan vozni park specijalizovan za šlep, različite vrste, namena i mogućnosti koji je spreman da odgovari svakoj situaciji jednog vozača na putu.

Iskusni i profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom

Naš tim čine vrhunski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svim mogućim situacijama koje mogu danas zadesiti jednog vozača.

Izvlačenje vozila, kamiona, šlepera i autobusa prilikom nezgode

Všrimo profesionalno izvlačenje vozila, kamiona, šlepera, autobusa i spremni smo i za najnepristupačnije terene uz saobraćajnice.

Ukoliko je Vaše vozilo pokvareno ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu pozovite nas odmah na +381 62 776-026 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje.

Potrebna Vam je pomoć na putu?

Pozovite nas u bilo koje vreme 00 – 24

O Nama


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English Serbian


Scroll Up