Česta pitanja naših klijenata.

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba GOCI poseduje nekoliko vozila za šlepanje svih vrsta vozila, kamiona, šlepera, teških mašina, autobusa i sl. Istog momenta kada završite poziv najbliži kamion kreće ka vama. 30 minuta je optimalno vreme našeg dolaska u prečniku od 50km od naše lokacije.

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti tj. krajnje destinacije. Takođe zavisi i da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i specifičnosti situacije tako da je najbolje da nas pozovete kako bi dobili adekvatne informacije o okvirnoj ceni usluge.

Potvrdno! Šlep služba GOCI vrši šlep teških i gabaritna vozila kao što su SUV vozila (džip) svih tipova kao i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Potvrdno, Šlep služba GOCI vrši transport svih kombi vozila i ostalog teretnog programa. Posedujemo profesionalna vozila koja omogućavaju bezbedan transport kombija sa ili bez tereta na udaljene lokacije.

Potvrdno. Šlep služba GOCI poseduje profesionalna vozila i prikolice koja omogućavaju transport širokog spektra kako poljoprivrednih mašina tako i radnih mašina različitih vrsta namene.

Naša šlep služba je operativna na celoj teritoriji Republike Srbije. U brzom momentu reagovanja do 30 minuta stižemo na mesto intervencije u čitavom Niškom okrugu i šire. Naše poslovanje smo definisali na celoj teritoriji Republike Srbije i čitave Evrope srazmerno potrebama. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno! Šlep služba GOCI vrši šlepanje čamaca i brodova (jahti) različitog gabarita na udaljene lokacije, kao i kompletnu logistiku istovara i utovara plovila. Pozovite slobodno za više detalja.

Naravno. Šlep služba GOCI vrši bezbedan i siguran transport kamp kućica, kontejnera i gradjevinskih kontejnera. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep služba GOCI vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno! Posedujemo profesionalna vozila koja mogu obezbediti bezbedan transport agregata velikog gabarita.

Naravno. Prevoz havarisanih vozila je naša standardna specijalnost te kao i svakom vlasniku svog četvorotočkaša generiše se upit da havarisano vozilo ne doživi dodatna oštećenja prilikom transporta do auto servisa ili krajnjeg odredišta. Šlep služba GOCI prilikom utovara i istovara havarisanih vozila obezbeđuje maksimalnu zaštitu kako bi se vozilo transportovalo bez dodatnih oštećenja.

Potvrdno! Šlep služba GOCI vrši transport oldtajmer vozila i garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta datih vozila.

Potvrdno! Šlep služba GOCI vrši transport teških mašina različitih dimenzija. Takodje Šlep služba GOCI garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta mašine/a.

Potvrdno! Šlep služba GOCI vrši transport kamiona sa i bez prikolice, uz sve potrebne dodatne vrste usluga kao što je izvlačenje sa nepristupačnih terena uz saobraćajnice, iz vode (reka i jezera) i slično. Naša najstručnija spcijalnost i jesu upravo pomoć na putu u kompletnom smislu pri izvlačenju kamiona/šlepera.

Potvrdno! Šlep služba GOCI poseduje specijalizovana vozila za izvlačenje i šlepanje kamiona, cisterni i šlepera sa nepristupačnih terena uz saobraćajnice. Poslednjih 15 godina naša kompanija se usavršila u šlepanju i transportu kamiona, šlepera i autobusa.

Potvrdno! Šlep služba GOCI poseduje specijalizovana vozila za izvlačenje i šlepanje autobusa sa nepristupačnih terena uz saobraćajnice. Poslednjih 20 godina naša kompanija se usavršila u šlepanju i transportu teških mašina, kamiona i autobusa.

Česta pitanja


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English Serbian


Scroll Up