Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Auto servis i Održavanje vozila

Auto servis i Šlep služba Niš – GOCI osnovana je 2006. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi konstantim usavršavanjem auto servisnih usluga i usluga specijalizovanog šlepovanja putničkih vozila, kamiona, šlepera, autobusa itd.

Auto servis raspolaže kompletnim asortimanom uslugama održavanja Vašeg vozila kao što su mali i veliki servis, servisiranje i zamena i svih auto delova, auto dijagnostika za sva vozila, reglaža trapa, servis i punjenje auto klima i ostale prateće usluge servisiranja Vašeg četvorotočkaša.

Dobrodošli u Auto Servis GOCI!

Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Auto servis sa velikim iskustvom i mogućnostima.

Savremenom opremom i kadrovima osposobljeni smo da obavimo širok spektar poslova vezane za: auto mehaniku, elektroniku, elektriku, servis i popravku auto klima i centriranje trapa, sve za putnička i komercijalna vozila. Raspolažemo sa nekoliko radnih mesta opremljenim dizalicama i alatom. Predložićemo Vam najbolja rešenja za vaše automobile.

Dijagnostika za sva vozila

Mali servis

Veliki servis

Reglaža - Centriranje trapa

Auto Klime ugradnja, popravka, servis i održavanje

Auto-električarske usluge

Auto-mehaničarske usluge

Ukoliko imate pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 64 21-79-447

Dijagnostika za sva vozila


U današnje vreme su vozila opremljena modernim elektronskim sistemima koji zahtevaju od servisera upotrebu raznovrsnih mernih i dijagnostičkih uređaja. Zbog toga je popravka savremenih vozila gotovo nezamisliva bez pomoći kompjuterske dijagnostike kvara.

Danas proizvođači u vozila ugrađuju elektronske sisteme koji prate rad vozila i na vreme signaliziraju neispravnost u radu. Ugrađen računar ima zadatak da isprati rad elektronskih senzora na vozilu, zabeleži različite neispravnosti i svetlosnom signalizacijom na komandnoj tabli obavesti vozača o mogućem kvaru na vozilu ili onemogući rad vozila.

Detektovanje kvara nije moguće bez pomoći uređaja za dijagnostiku koji preuzimaju podatke iz kompjutera vozila. Ključ uspeha pronalaženja i otklanjanja kvara na automobilu je upravo u upotrebi kompjuterske dijagnostike, poznavanju rada vozila i pojedinačnih komponenti uz naravno neophodno iskustvo.

Dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam kompjuteru na vozilu signalizira kvar, problem nekog dela ili celog sistema na vozilu.

Mali servis

Mali ili redovan servis je proveravanje ispravnosti delova automobila i servisiranje kao i zamena filtera i tečnosti. Redovnim servisom pružate Vašem vozilu dugotrajnost, sigurnost i pouzdanost vozila.

Od strane proizvođača vozila u rasporedu servisa naveden je servisni interval i raspored. Automobili novije generacije pokazuju krajnji rok za sledeći mali servis na instrument – tabli dajući uvid u sledeći termin. Mali ili redovan servis je zasigurno jedan od načina da uštedite novac za održavanje vozila na vreme.

Kada se radi mali servis
Najčešće je to period od 5.000-15.000 km. Novija vozila prikazuju krajnji rok za sledeći servis na instrument tabli na vrlo primetan način. Naravno ne bi trebalo zaboraviti da motorno ulje gubi svojstva tokom vremena pa je preporučljivo da se promeni najmanje jednom godišnje ili po preporučljivoj kilometraži proizvođača.

Takođe, naša je preporuka, da uradite mali servis prilikom kupovine polovnog vozila. To je zaista malo ulaganje u održavanje, a može sprečiti ponekad vrlo skupe popravke.

Veliki servis

Kod nas, u Auto Servisu GOCI možete da uradite veliki servis Vašeg vozila.Kako bi Vaše vozilo i posle nekog vremena i dalje bilo sigurno i bezbedno, potrebno je da uradite veliki servis na adekavatan i preporučljiv način.

Potrošenost zupčastog kaiša, a samim tim i njegova pouzdanost se ne mogu izmeriti sigurnim metodama. Iz tog razloga predviđen je period za zamenu zupčastog kaiša i ostalih delova koji čine sistem zupčenja. Jedino u tom slučaju možete biti sigurni u periodu do sledeće zamene.

Veliki servis se obično (po preporuci proizvođača)r adi svakih 60-80.000 km ili 5-6 godina u slučaju da prelazite manje kilometraže.

Kod servisiranje i održavanje vozila koristimo originalne delove, kao i originalne alate i opremu tokom obavljanja redovnih servisa i manjih opravki.

Auto Servis GOCI daje garanciju za kvalitet obavljenih radova.

Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI
Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI
Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI
Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI
Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI
Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Evropski nivo usluga & Profesionalni pristup

Odlikujemo se niskim cenama, visokim kvalitetom usluga, ljubaznim osobljem i brzim rokovima popravke vašeg automobila. Isto tako naša šlep služba je krenula sa radom pre 15 godina i danas smo poznati kao prijatelji mnogih vozača u nevolji.

Spektar usluga koje vam pružamo je sve veći.

10000 +

Broj intervencija

15 +

Godina iskustva

10000 +

Zadovoljnih klijenata

1000000 km

Pređenih kilometara

Smatramo da su godine iskustva pomogle da napravimo optimalnu kombinaciju kvaliteta opreme, povoljne cene i kvaliteta usluge koju Vam pružamo.

Auto servis i Šlep služba Niš - GOCI

Auto servis Niš


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English Serbian


Scroll Up